Új Hilux - Megállíthatatlannak született

Az új, 2011-es Hiluxot keménynek és nagy teljesítményre képes autónak építettük. Sziklaszilárd alvázának köszönhetően a Hilux ereje és megbízhatósága legendás. A nagy hasmagasság és a robusztus futómű révén a Hilux bárhová eljut, és könnyedén vontat akár 2500 kilogrammot is. A belső tér egyszerre minőségi és tartós. Az olyan opciók révén, mint a szürkületérzékelő, az érintőképernyős navigáció, a multimédia vagy a tolatókamera, az autó kiemelkedő kényelmet kínál. A Hilux megrendelhető szimpla-, extra- és duplakabinos kivitelben, sőt akár plató nélküli változatban is, két hatékony turbódízel motorral és négyféle felszereltségi szinten. Bármire vágyik is, a Hiluxtól megkapja.

Feltartóztathatatlan 1968 óta
A történet 1968-ban kezdődött. Azóta már több mint 13 millió Hilux tört magának utat a világ minden táján, a sarkvidéki tundráktól kezdve a Szahara homokjáig. A megállíthatatlan Hilux megalkuvás nélkül mászta meg, gázolta át és gyűrte maga alá a legkeményebb terepeket.

Megállíthatatlannak született
A Hilux kiemelkedő terepjáró képessége szinte magától értetődik, hiszen az autót extrém körülmények között tesztelték, és a Toyota legszigorúbb minőségi elvárásai alapján építették. A Hilux erejét a sziklaszilárd létraváz adja, a Toyota Nagy Teljesítményű (TOP) platformja, hihetetlen merevséget és erőt kölcsönöz az autónak. Ez az alapja a Hilux megbízhatóságának és tartósságának, amit tovább fokoznak a korrózióálló elemek és a rozsdamentes karosszéria.
A nagy hasmagasság és a robusztus futómű révén még a vízmosásokban, a meredek dűnéken és a gázlókon is egyszerű az átkelés.

Komfort és kényelem
Az utastér kialakításának két alapelve a minőség és a tartósság volt. A modern, sötét kárpitozás kellemes hangulatot teremt; a kabin berendezésében a funkcionalitást harmonikusan egészíti ki a dizájn. A Hilux intelligens. A világítást automatikusan működteti a szürkületérzékelő. A fejlett, érintőképernyős Toyota Touch* multimédiás szolgáltatásokat kínál. A Toyota Touch megmutatja a jármű legfontosabb adatait, hátramenetben pedig ugyanezen a kijelzőn jelenik
meg a tolatókamera képe. Mindemellett még műholdas navigáció is rendelhető hozzá§.

Bármelyik motorral jól jár
Válasszon a két erős és hatékony turbódízel motor közül! A 2,5 literes változat négykerékhajtással és ötfokozatú manuális váltóművel rendelhető; a 3,0 literes erőforrást pedig szintén négykerékhajtással és az ötfokozatú manuális, illetve automata váltóművekkel lehet választani. Mindkét motor nagy nyomatékot ad le már kis sebesség mellett is, nagy tempónál pedig komoly teljesítményt biztosítanak, miközben a Dízel Részecskeszűrő (DPF) a minimumra szorítja károsanyag-kibocsátásukat.

Mindent megtesz az Ön biztonságáért
Aktív és passzív megoldásai révén a Hilux a biztonság terén ugyanolyan erős, mint bármely más szempontból. Biztonságát olyan eszközök garantálják, mint a Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) Elektronikus fékerőelosztóval (EBD), a Vészfékasszisztens (BA), a Kipörgésgátló (TRC), a Járműstabilitás-vezérlő (VSC) és
a Részlegesen önzáró diff erenciálmű (LSD). S ha mégis baleset történne, hat SRS* légzsák óvja Ön és utasai testi épségét.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu