Auris

A jó formaterv jóval több, mint szép formák és terek együttese. Sokkal inkább azt az érzést kelti a szemlélőben, hogy semmi változtatnivalót nem talál rajta, egyszerűen úgy jó, ahogy van. Az Auris is ilyen: dinamikus külseje tágas, hívogató belső teret rejt, amely a legrövidebb utat is élvezetessé varázsolja. Minden eddiginél tisztább és erősebb motorok közül választhat. Első utazása itt kezdődik.

Toyota Auris: a lehetőségek ritkán ennyire forradalmiak

Nagy változások készülődnek az autóiparban: a jól ismert és világszerte népszerű Toyota Auris Hybrid Synergy Drive® (HSD) hajtással is kapható.
Ez a világ első kompakt autója, amelynek vásárlói lehetőséget kapnak arra, hogy a hagyományos hajtáslánc mellett full hybrid technológiát is választhassanak.
Legyen Ön is az elsők között, akik megtapasztalják az Auris HSD kivételes előnyeit: a kiegyensúlyozott, csöndes futást, a meghökkentően élénk teljesítményt és a rendkívül alacsony fogyasztást!

Olyan lehetőség ez, amely semmiféle kompromisszumot nem kíván. Válassza a jövő technológiáját, s élvezze mellette az Auris harmonikus megjelenését, egyedi stílusú, tágas és kiválóan használható utasterét, ahol minden a kényelemről és a mindennapok során szükséges praktikus részletekről szól! Az Auris HSD az autózás vadonatúj fejezetét nyitja meg – Önnek pedig lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalja, milyen az élet egy könnyen kezelhető, csöndes és tágas, környezetbarát autóval.

Fedezze fel a Toyota Optimal Drive előnyeit!

Mérnökeink olyan autót építettek, amely élvezetes teljesítményt nyújt, mégis kevésbé terheli meg a környezetet: az Auris fejlett motortechnológiája úgy szorítja a lehető legalacsonyabbra a CO2-emissziót és a fogyasztást, hogy közben nem kell kompromisszumot kötni a menetdinamika terén. A Dual VVT-i technológiától a Valvematic rendszeren át a D-4D motorokig minden fejlesztésünk azt szolgálja, hogy Ön élvezetesen, mégis gazdaságosan autózhasson.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu