Toyota AYGO - nagy hatású kisautó

A Toyota AYGO-ban felfedezhető a japán kultúra ihlette formaterv: a modern, divatos forma valódi egyéniséget sugall. Ugyanakkor a határozott vonalvezetésű jetskikre emlékeztető sportos és dinamikus karosszéria rendezett utasteret takar. Az AYGO magával ragadó vezetési élményt ígér, és annak szabadságát, hogy azonnal útnak induljon, amint kedve tartja.

AYGO: nagy hatású kisautó. Négykerekû bizonyíték arra, hogy az élet nem csak szürke hétköznapokból áll.

Elôször a sportos profil ejti rabul a tekintetet: a különleges, lövedék formájú karosszéria feltûnô sziluettje. Aztán a kiszélesedô sárvédôk és a mutatós fényszórók, amelyek látványát hátul krómgyûrûkkel kombinált lámpák egészítik ki. Az AYGO sok minden lehet, de hogy hétköznapi...? Azt már nem!

Az AYGO számtalan értéket kínál. Csak néhány példa: a kompakt karosszéria páratlanul tágas utasteret rejt, a mutatós fényszórók pedig ragyogóbb, páros fénypászmát vetítenek az útra. Lapozzon tovább, és a következô oldalakon rengeteg nagyszerû dolgot talál majd.

Válasszon egyet a hat szín közül: hûvös fehér, tûzpiros, antra-citszürke, szaténezüst, éjfekete vagy üstököskék. Az AYGO megrendelhetô három- és ötajtós változatban, két felszereltségi szinttel – ezek részletes ismertetése a 12. oldalon kezdôdik.

Belső éertékek

Kompakt kisautó létére az AYGO figyelemre méltóan tágas. A három-, és az ötajtós egyaránt csupán 3,4 méter hosszú, ám az utastérben a kategóriában legnagyobb tér és fejtér várja az akár 1,91 méter magas utasokat is.

Azonnali vonzerô
Az utastérre is ugyanaz a kreatív gondolkodás jellemzô, amivel az autó külsejét megalkottuk. A kiválasztott fényezés színe az ajtókárpitokon is visszaköszön, így
a belsô tér érezhetôen modernebb. A funkcionális részleteket is gondosan alakítottuk ki: jó példa erre az elsô légbefúvók elegáns és mutatós formája (01).
A kombinált mûszerfalon könnyen leolvasható, kéttónusú mûszereket talál (02). Kézközelben, az rádió és CD-leját-szó gombjainál láthatja a külsô audioforrások csatlakoz-tatására szolgáló bemenetet, s ugyanitt vannak az opcionális klímaberendezés hátulról megvilágított kezelôszervei is.
Amint elindul, még inkább értékelni fogja az utasteret átható minôséget, ugyanis a zaj és a vibráció szintjét a lehetô legalacsonyabbra redukáltuk.

Kárpitozás
Az AYGO felszereltségi szinthez Irazu fekete kárpit jár; az AYGO+ szinten Haruna szürke szövetet kínálunk. Bármelyiket is választja, az ülések jó tartásúak és sportosak lesznek, a minôség pedig kiváló. A mûszerfalat kitûnô, cápabôrszerû szemcsézett mûanyag borítja.

Minôségbiztosítás
Minden AYGO-hoz 3 év garancia jár.

Opciók és extrák
Elektromos elsô ablakok, központi zár, audio 6 hangszó-róval a remek hangminôség érdekében, klímaberen-dezés, mûszerfalra szerelt fordulatszámmérô (03), és még sok egyéb.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu