• GT86
  • Az új GT86 tervezői olyan szenvedélyes autórajongók, akiknek egyetlen célja volt: megteremteni az autóvezetés vegytiszta örömét.
  • Az új, 2011-es Hiluxot keménynek és nagy teljesítményre képes autónak építettük. Sziklaszilárd alvázának köszönhetően a Hilux ereje és megbízhatósága legendás.
  • Az Új Avensis...
  • A sedan vagy kombi karosszériával egyaránt megrendelhető Toyota Avensis most elegáns, új formatervet, kifinomult utasteret és számos intelligens technológiát kínál.
  • Látványos formaterv, csúcsminőség, bőséges tér, és innovatív technológiák – ezek az alkotóelemek garantálják, hogy az új Toyota Corollának boldog és büszke tulajdonosa lesz.
  • A Priusban korunk legmodernebb technológiája működik. Fejlett Hybrid Synergy Drive® hajtása, finoman kidolgozott aerodinamikája és könnyű szerkezete révén az autó nemcsak lélegzetelállító teljesítményt, hanem világelső fogyasztást és ultra-alacsony CO2-kibocsátást is kínál.

Azt szeretném...

"Azt szeretném, hogy mostantól mindenki azért a célért dolgozzon, hogy a lehetô legjobb minôségû jármûveket gyártsuk."
Kiichiro Toyoda, Alapító (Toyota Motor Corporation, 1939. május.)

Semmi nem olyan jó, hogy ne lehetne még jobbá tenni. Ezért minden területen folyamatos fejlôdésre törekszünk. Ez nem pusztán mottó számunkra,
nem jelmondat, amelyet a falra akasztunk, majd elfeledkezünk róla; mi egész egyszerûen így dolgozunk. Van erre egy szavunk is: kaizen. A szó folyamatos
jobbítást jelent, és ez a vezérelv hajt minket a tökéletes minôség felé vezetô úton. Minôség iránti elkötelezettségünk valós elônyöket eredményez – olyan elônyöket, amelyek javítják életünk minôségét. Ezt Önöktôl tudjuk; abból, hogy a független ügyfélelégedettségi felméréseken a Toyota következetesen magas pontszámot ér el. Ugyanez tükrözôdik a Toyota Euro NCAP törésteszteken szerzett kiváló eredményeiben.

A minôség iránti elkötelezettségünk szerves része az is, hogy megtudjuk, hogyan nyújthatjuk Önnek a legjobb szolgáltatást – attól kezdve, hogy megvásárolja Toyotáját, egészen addig, míg végül meg nem válik tôle. Ez azt jelenti, hogy amikor Ön beül a Toyotájába, és elfordítja a kulcsot, minden alkalommal teljes és korlátlan magabiztossággal teheti ezt – hiszen tudja, hogy autóját a legmagasabb minôségi és tartóssági szempontok figyelembevételével terveztük meg és gyártottuk le. A Toyota számára a minôség nem pusztán ígéret, hanem munkastílus.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu