• GT86
  • Az új GT86 tervezői olyan szenvedélyes autórajongók, akiknek egyetlen célja volt: megteremteni az autóvezetés vegytiszta örömét.
  • Az új, 2011-es Hiluxot keménynek és nagy teljesítményre képes autónak építettük. Sziklaszilárd alvázának köszönhetően a Hilux ereje és megbízhatósága legendás.
  • Az Új Avensis...
  • A sedan vagy kombi karosszériával egyaránt megrendelhető Toyota Avensis most elegáns, új formatervet, kifinomult utasteret és számos intelligens technológiát kínál.
  • Látványos formaterv, csúcsminőség, bőséges tér, és innovatív technológiák – ezek az alkotóelemek garantálják, hogy az új Toyota Corollának boldog és büszke tulajdonosa lesz.
  • A Priusban korunk legmodernebb technológiája működik. Fejlett Hybrid Synergy Drive® hajtása, finoman kidolgozott aerodinamikája és könnyű szerkezete révén az autó nemcsak lélegzetelállító teljesítményt, hanem világelső fogyasztást és ultra-alacsony CO2-kibocsátást is kínál.

2013-tól a Toyota Motor Manufacturing France szállít Yarisokat Észak-Amerikába

A Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ma jelentette be, hogy 2013 májusától az Egyesült Államok, Kanada és Puerto Rico számára is gyártja a Toyota sikeres kompakt autóját, a Yarist. A tervezett éves exportmennyiség várhatóan 25 000 darab körül lesz.

  • Az éves exportmennyiség 25 ezer Toyota Yaris lesz 2013 májusától
  • Az exportpiacok közé tartozik az Egyesült Államok, Kanada és Puerto Rico
  • Az első európai gyártású Toyota modell, amelyet Észak-Amerikába exportálnak

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minket választottak a Yaris észak-amerikai piacra irányuló export fő ellátójává,” – mondta Makoto Szano, a TMMF elnöke. “Ez nem csupán a nálunk készülő autók minőségét illető elismerés a számunkra, hanem új üzleti lehetőség is, valamint tovább erősíti a TMMF franciaországi exportőri szerepét is.”

Az amerikai megrendelők számára készítendő Yarisok gyártásával összefüggésben újabb nyolcmillió eurós beruházásra kerül sor a TMMF-nél. Ez ahhoz szükséges, hogy az új piacon érvényes előírásoknak megfelelő modellek készülhessenek: például 1,5 literes benzinmotor és automata sebességváltó kerül az autókba, valamint másféle lökhárítókkal és egyéb felszerelésekkel kell ellátni őket annak érdekében, hogy megfeleljenek a helyi rendelkezéseknek. Észak-Amerikába csakis benzines Yarisokat szállítanak majd.

A hírrel kapcsolatban Didier Leroy, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója elmondta: “Az egyik legfontosabb Európában gyártott globális modellünk exportja megerősíti az európai gyártás és a globális jövőképünk iránti elkötelezettségünket, aminek köszönhetően a kis- és középkategóriás autók fejlesztése terén vezető szerepet tölthetünk be.” Hozzátette: „Tíz éves tapasztalat és a felhalmozódott tudásbázis, valamint a Yaris full hybrid változatának know-how-jának birtokában elmondhatom, hogy a Yaris hagyományos benzines változatának észak-amerikai exportja tovább erősíti a TMMF globális szerepét a Toyota szervezetén belül.”

A Toyota Yaris jelenlegi generációja 2011 nyara óta kapható Európában; ezt követte 2012 júniusában a Yaris Hybrid bemutatása. A Yaris-eladások idén január és május között 22 százalékos emelkedést mutatnak az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu