• GT86
 • Az új GT86 tervezői olyan szenvedélyes autórajongók, akiknek egyetlen célja volt: megteremteni az autóvezetés vegytiszta örömét.
 • Az új, 2011-es Hiluxot keménynek és nagy teljesítményre képes autónak építettük. Sziklaszilárd alvázának köszönhetően a Hilux ereje és megbízhatósága legendás.
 • Az Új Avensis...
 • A sedan vagy kombi karosszériával egyaránt megrendelhető Toyota Avensis most elegáns, új formatervet, kifinomult utasteret és számos intelligens technológiát kínál.
 • Látványos formaterv, csúcsminőség, bőséges tér, és innovatív technológiák – ezek az alkotóelemek garantálják, hogy az új Toyota Corollának boldog és büszke tulajdonosa lesz.
 • A Priusban korunk legmodernebb technológiája működik. Fejlett Hybrid Synergy Drive® hajtása, finoman kidolgozott aerodinamikája és könnyű szerkezete révén az autó nemcsak lélegzetelállító teljesítményt, hanem világelső fogyasztást és ultra-alacsony CO2-kibocsátást is kínál.

Új Auris, új Auris Touring Sports és új Verso...

Új Auris, új Auris Touring Sports és új Verso – a Toyota C szegmensbeli európai termékoffenzívájának meghatározó alakjai a Párizsi Autószalonon

 • Az új Auris és az Auris Touring Sports modellek a Toyota standjának sztárjai a Párizsi Autókiállításon
 • Az új Auris és az Auris Touring Sports modellek bevezetésüktől kezdve elérhetők lesznek a kategóriaelső üzemanyag-takarékos full hybrid technológiával
 • Az új Verso révén még tovább szélesedik a Toyota európai termékkínálata a C szegmensben
 • Yaris Trend – új modellváltozat a fiatal, dizájncentrikus közönségnek
 • TRD (Toyota Racing fejlesztés) Performance Line tartozékok a GT86 modellhez


 A Toyota európai C szegmensbeli portfoliójának teljes körű megújulását képviseli az a három újdonság – az új Auris Hybrid, az új Auris Hybrid Touring Sports és az új Verso – melyek a 2012. évi Párizsi Autószalonon tartják világpremierüket.
 Szintén Párizsban mutatkozik be az új Yaris Trend, valamint a GT86-hoz tervezett TRD Performance Line tartozékcsalád.

Új Auris

A Toyota európai termékoffenzívájának meghatározó elemeként az új Auris kiválóan demonstrálja a Toyota azon szándékát, hogy minden eddiginél vonzóbb, menetdinamikai szempontból magával ragadóbb autókat fejlesszen ki.
Az új Auris merészebb, magabiztosabb formatervet, jobb minőségű belteret és továbbfejlesztett menetdinamikát kínál, hajtáslánc-választékában pedig további fogyasztáscsökkentő megoldásokkal találkozhatunk, beleértve a piacvezető Full Hybrid technológiát.
A Toyota feltett szándéka, hogy a lehető legszélesebb vásárlói rétegek számára tegye elérhetővé élvonalbeli technológiáit, ezért az új Auris Hybrid már a modellcsalád bevezetésétől megrendelhető lesz. A várakozások szerint a Full Hybrid kivitel az európai összeladások mintegy harmadát teszi majd ki.
A könnyebb, áramvonalasabb Aurisban az átdolgozott full hybrid hajtáslánc a kategória legjobb hatékonyságával büszkélkedhet: egységenkéntiCO2-kibocsátásra vetített fajlagos teljesítményemeghaladja az 1,5 lóerőt.

Új Auris Touring Sports

Az új Toyota Auris Touring Sports a népszerű wagon karosszériaváltozattal gazdagítja a modell kínálatát. A kombik jelenleg a C szegmens európai eladásainak 25 százalékát teszik ki, az új Touring Sports az Auris modellcsalád látványos, új tagja, ráadásul az első olyan kombi modell a kategóriájában, amely nem csupán benzines és dízelüzemű kivitelben, hanem Full Hybrid hajtással is megvásárolható lesz. A sokoldalúságot és a dinamikus formatervet – az intelligens belsőtér-kialakításnak köszönhetően – tágas csomagtartóval és rakodókapacitással társító, új Auris Hybrid Touring Sports a Toyota méltán elismert Full Hybrid technológiájának merőben újszerű felhasználási területét, a technológia további változatosságát képviseli.

Új Verso

A Toyota C szegmensbeli termékoffenzívájának egyik pilléreként az új Verso a márka európai formatervezési és műszaki fejlesztési képességeinek mintapéldánya. Az új Verso a Toyota új formanyelvét alkalmazza, egyértelmű családi hovatartozása mellett továbbfejlesztett belső teret, átdolgozott 2.0 D-4D motort (nagyobb teljesítmény, kedvezőbbCO2-kibocsátás), fokozott menetdinamikát, továbbá mérsékelt zaj- és rezgésszintet kínál.

Yaris Trend

Az új Yaris Trend egyedi külső stíluselemei és modell-specifikus beltéri részletei, felületei és színei a fiatal, városi, dizájn-centrikus vásárlókat szólítja meg.

TRD Performance Line tartozékok a GT86 modellhez

A Toyota most vezeti be Európa-szerte a TRD (Toyota Racing Fejlesztés) által kifejezetten a GT86-hoz tervezett aerodinamikai kiegészítők és teljesítmény-növelő tartozékok választékát. A kiállításon egy TRD Performance Line kiegészítőkkel felszerelt GT86 mutatja be a külső, belső és mechanikus tartozékokból álló, széles választékot. A TRD komponenseket nem csomagban árusítják, azokat egyenként lehet majd megvásárolni.

GT86versenyszimulátor

A GT86 versenyszimulátor egy Toyota GT86 és egy fejlett számítógépes szimulációs rendszer ötvözete, amelyet úgy terveztek meg, hogy pont úgy viselkedjen, mint a valódi autó a versenypályán. A vezető a GT86 eredeti alkatrészei segítségével kormányozhat, válthat sebességet, gyorsíthat és lassíthat. A szimulátor egy ultramodern mozgatórendszer segítségével reagál a vezető utasításaira és így biztosít utolérhetetlenül valósághű versenyélményt. A szélvédő egy Full HD monitor, a versenyzajt pedig Lucas Arts THX Surround audiorendszer biztosítja.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu