Land Cruiser - Már mindent bizonyított

A föld  legkülönfélébb terepviszonyai között szerzett 60 évnyi tapasztalattal a háta mögött az új Land Cruiser nagyszerű manőverező képességével és sziklaszilárd stabilitásával a legnagyobb kihívást jelentő körülményekkel is bátran néz szembe. Induljon a horizont és az Önre váró kalandok felé a kimagasló motorteljesítmény és mindenre felkészült vezérlőrendszerek biztos tudatában. A világklasszis biztonsági arzenál segítségével, a legmostohább körülményekkel is megbirkózhat. S mindeközben a Land Cruiser kifinomult stílussal átitatott prémium kényelmét élvezheti.
Az új Land Cruiser. Nem ismer akadályt. Nem ismer megalkuvást. Nem ismer határokat.

A legendás Land Cruiser. 60 év tapasztalatára épül. Az új Land Cruisert úgy alkottuk meg, hogy atletikus felépítésével, kiváló manőverezési képességével és sziklaszilárd stabilitásával a világ legkomolyabb terepein is helyt álljon. A kifinomult stílus és a komfort mellé utolérhetetlen tapasztalat társul – kívül és belül egyaránt.

Bárhová szabadon eljuthat. Száguldjon új horizontok felé, és élvezze a kiemelkedő teljesítményt! Az elektronikusan szabályozott kinetikus dinamikus felfüggesztés (KDDS), az állandó négykerékhajtás és a változó rásegítésű (VFC) kormányszervo mind a közúton, mind pedig terepen egyedülálló komfortot és stabilitást garantál. Vágjon neki magabiztosan az Ön előtt álló kalandnak!

Nem ismer akadályt. Nem ismer megalkuvást. Nem ismer határokat. A lélegzetelállító technológia minden akadályt legyűr. Terepmonitor, kerékelfordulás-kijelző, kúszónyomatékszabályozó... az új Land Cruiser fejlett berendezései révén még a legkeményebb kihívások is hétköznapi autózásnak tűnnek. A lejtmenet-vezérlő, a hegymeneti elindulássegítő és a terepválasztó funkció segítségével a legnehezebb terepen is könnyedén haladhat végig.

Ép testben ép lélek. A legszűkebb kanyarokban és a legdurvább útviszonyok közt is megnyugtató érzés, hogy az Ön testi épségét világszínvonalú védelmi technológia óvja. Az ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS) folyamatosan figyeli az utat, és azonnal működésbe lép, ha veszélyt észlel. A robusztus,
energiaelnyelő karosszériaszerkezet mind Önt, mind pedig utasait védi.

A világ leglenyűgözőbb hatású koncertterme. Fedezze fel újra Beethoven ötödik szimfóniájának legszebb pillanatait az egyedülálló, 14 hangszórós JBL surround hangrendszerrel! Az utaskabint az akusztikai szempontok figyelembevételével alakítottuk ki, s a tökéletes zenei hangzásról a legmodernebb hangszórók sora gondoskodik. Bárhol is járjon a világban, minden téren élvezheti az új Land Cruiser kényeztetését.

Intelligens, kifinomult utastér. A műszerfal gondos kialakításától kezdve az egyes részletek minőségi megmunkálásáig minden azt a célt szolgálja, hogy Ön igazán élvezze az utazást. Az új Land Cruiser bebizonyítja, hogy a praktikus dolgok gyönyörűek is lehetnek.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu