Land Cruiser V8 - Az utak királya

A Land Cruiser V8 fejlett technológiája Önt folyamatos mozgásban tartja. Lehet a cél csúszós meredek hegyről való lejutás, átkelés gázlón, sártengerben vagy  egyszerűen autópályán való haladás – a Land Cruiser kiváló vezetési élményt nyújt.

Land Cruiser V8 igazán különleges jármû a Toyota számára. Az igazi erôt, a kivételesen jó használati értéket és a luxusautókra jellemzô kényelmet ötvözô új modellt úgy fejlesztettük ki, hogy a korábbi Land Cruiserek méltó örököse legyen. S valóban az is. Erôsebb, biztonságosabb, kényelmesebb, kifinomultabb és még megbízhatóbb, mint valaha – jelenleg ez a legtöbbet tudó 4x4-es.

A kaland itt kezdôdik
Stabil látványa, magabiztos és robusztus sziluettje egyaránt azt sugallja, hogy a Land Cruisert a lehetô legsokoldalúbb felhasználásra terveztük. Olyan terepjáró ez, amelyet valóban felkészítettünk a 4x4-es használatra; a modell stílusa felidézi a Land Cruiser korábbi generációinak – és tulajdonosainak – kemény, kalandvágyó szellemét. Ám ez a hozzáállás nemcsak a felszínen nyilvánvaló: a szilárd karosszériaszerkezet minden korábbinál erôsebb, ugyanakkor könnyebb és jobban ellenáll a rozsdának. Ez az autó nemcsak a funkcionalitásról szól. Miközben az új modell hû marad vérvonalához, a formaterv új ecsetvonásai hangsúlyozzák a Land Cruiser modernségét is. Az eredmény egy olyan jármû, amely nem köt kompromisszumot a képességek terén, és mindig magabiztos.
Akár a komoly próbatételt jelentô vadonnak vág neki, akár egy fontos megbeszélésre indul, az Ön Land Cruiser V8-asa mindenhol jól mutat majd.

A prémium választás
Amikor Ön fellép a Land Cruiser utasterébe, olyan, mintha menedékre lelne. A magabiztos külsôvel harmonizáló tágas, átgondolt, és szakértô kezekkel
megtervezett kabinban minden a használati értékrôl, a minôségrôl és a kifinomultságról szól. A belsô térben sok olyan praktikus részletmegoldást talál, amelyekrôl késôbb nem akar majd lemondani, például a 4x4-es kategória legjobban teljesítô klímaberendezésérôl. Aztán ott vannak az igazán fényûzô elemek, mint a bôrkárpitozás, a fabetétek, illetve a fûthetô és elektromos mozgatású ülések. Mivel mindkét mûfajból a legjobb elemeket vettük át, a Land Cruiser V8
utastere egy terepjáró funkcionális szépségét egy minôségi személyautó presztízsével és kényelmével ötvözi. Tökéletesen.

Dôljön hátra, és irányítson!
Amikor Ön az Utak Királyát vezeti, minden utazás élmény lesz. A vidéki kirándulástól kezdve az üzleti úton át egészen a családi kiruccanásig minden út meggyôzi Önt a Land Cruiser V8 kiváló közúti képességeirôl. Hogy Ön még maradéktalanabbul élvezhesse autóját, a Toyota számos új technológiát fejlesztett ki. A finom, kényelmes és tökéletesre csiszolt rugózás nagyrészt a teljesen új tekercsrugós felfüggesztésnek, illetve a kifinomult csillapítórendszereknek köszönheti nagyszerûségét. A modern 4x4-es hajtáslánc ugyanakkor bámulatos szintû úttartást és lenyûgözô tapadást garantál. S a teljesítmény? A V8-as dízelmotor izgalmas teljesítményt nyújt, figye-lemre méltóan csöndes és tiszteletre méltóan takarékos – ahogyan Ön szeretné. Ha a Land Cruiser V8-asról esik szó, legszívesebben mindig azonnal útnak indulna.

Induljon el – bármilyen úton
Mérnöki tapasztalatunk és modern technológiánk révén a Land Cruiser V8 saját kategóriájának legjobb 4x4-ese. A csavarodásnak ellenálló létraalváz, amely a Toyota által valaha tervezett legmerevebb szerkezet, ideális a kemény terepezéshez, de vontatáskor is elônyt jelent, s kevesebb vibrációt enged be az utastérbe.

És az izom mellett ott az agy is. A kivételes, állandó négykerékhajtási rendszer kényelmesen kapcsolható, így a normál- és a terepfokozatok között gyors és könnyed az átmenet. A kifinomult nyomatékérzékelôs, korlátozott súrlódású (LSD) differenciálmû veszélyes helyzetekben javítja az úttartást és a stabilitást. Ezekkel összhangban dolgoznak a legmodernebb menetdinamikai technológiák, mint például a KDSS vagy az X-AHC és az AVS. S mivel a Land Cruiser V8-ast a maximális használhatóságot szem elôtt tartva terveztük, természetes, hogy ezek a technológiák terepen és közúton egyaránt alapvetôen fontos funkciókat látnak el. Lássuk hát a részleteket!

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu