RAV4 - Páratlan városi 4x4 élmény

A megújult RAV4-et úttörő műszaki innovációk, magabiztos teljesítmény és alacsonyabb emisszió, szemet gyönyörködtető formaterv, valamint modern biztonsági jellemzők határozzák meg. Vonzza a tekintetet, ráadásul rendkívül dinamikus, így minden adott, hogy a RAV4 kitűnjön a tömegből. Legfejlettebb technológiáinkat alkalmaztuk, hogy vezetése valóban örömteli és üdítő legyen. Nincs ez másképp az új 2,2 D-CAT 150 motorral és 6-fokozatú automata váltóval szerelt RAV4 esetében sem.

A természet ereje
Szinte lehetetlen megjósolni, merről fúj holnap majd a szél. Az élet összes többi kihívásához viszont ott van a RAV4, a városi 4x4-es autózás úttörője, amely stílusos és robusztus, így minden úti célhoz megfelel, legyen az a tengerpart, vagy a városközpont. Egyszerűen passzol az Ön életéhez.

Irányítás és élmény
Látványos, kompakt felépítése révén a RAV4 könnyedén vezethető, fordulékony autó. A hatékonyabb irányítás és a precízebb úttartás érdekében az Integrált Aktív Hajtással (IADS) is felszereltük; ez a technológia agilis vezetési élményt és páratlan utazási kényelmet biztosít. Így aztán nem csoda, hogy az igazi öröm akkor kezdődik, amikor ideje hazaindulni.

Ne gondoljon kompromisszumra... élvezze a Toyota Optimal Drive előnyeit!
A modern, új erőforrások mindenféle vezetési stílusnak és korunk környezetvédelmi kihívásainak is megfelelnek. A Toyota Optimal Drive rendszerrel ellátott motorok a RAV4-ben páratlan egyensúlyt teremtenek a kimagasló teljesítmény és az ultraalacsony emisszió között. Benzin- és dízelmotorjaink saját kategóriájukban az egyik legalacsonyabb CO2-kibocsátással üzemelnek.

Számtalan kényelmi megoldás
A hívogató, minőségi anyagok minden korábbinál otthonosabbá teszik a RAV4 utasterét. A belső tér tágas, levegős és hihetetlenül rugalmasan alakítható. A Toyota Easy Flat ülésrendszernek köszönhetően Ön megváltoztathatja az ülések elrendezését, miközben számos tárolóhely várja a kisebb tárgyakat.
Ha még több fényűzésre vágyik, válassza a bőrülést is tartalmazó Executive RAV4-et!

Biztonságérzet – az első lépés a biztonság felé
A magabiztos vezető jobb vezető. Éppen ezért a RAV4 mindig akkor nyújtja a megfelelő segítséget, amikor arra szükség van. Az Integrált Aktív Hajtás (IADS)
technológiája garantálja az optimális irányítást és stabilitást, hogy a veszélyes helyzetek elkerülhetők legyenek. Ám ha az ütközés mégis bekövetkezik, a Toyota
átfogó védelmi rendszereinek köszönhetően Ön akkor is biztonságban van.

A RAV4 motorjaiban innovatív technológiák egész sora szerepel, amelyekben fontos szerephez jutnak a javított égési hatékonyság, valamint a kis súrlódású
alkatrészekből álló, könnyű és kompakt formatervű fejlett váltóművek. Minden vállakozásunk alapja a Toyota filozófiája: „Mindig optimalizálj!”. Ez alól a RAV4
benzin- és dízelmotorjai sem kivételek. A továbbfinomított dízelmotorokban a legmodernebb közös nyomócsöves technológia működik, amely nagyobb nyomatékot ad le, ugyanakkor kisebb, akár 159 g/km* a CO2-emissziója. Az alacsony sűrítési arány, a termodinamikai hatásfok és az alacsony fordulaton leadott nagy nyomaték szintén segít elérni az optimális teljesítményt, miközben a fogyasztás kedvező marad.

A 2,2 D-CAT motorban a teljesítmény és a nyomaték lenyűgöző egységet alkotnak. Kategóriájában az egyik legalacsonyabb emisszióval büszkélkedhet a Toyota egyedi technológiájának köszönhetően, amely a nitrogénoxid (NOx) és a részecskék kibocsátását egyidejűleg mérsékli. A 2,2 D-CAT 150 motor a legnagyobb teljesítmény leadásakor mindössze 186 g/km CO2-ot bocsát ki. Legújabb 2,0 literes benzinmotorunk Valvematic technológiája a szelepek nyitási
idejét és a szelepemelés mértékét is változtatja. Ezáltal növeli a hatékonyságot, a CO2-kibocsátást pedig 178 g/km-re§ csökkenti. A 2,2 D-4D dízelmotorhoz hatfokozatú kézi váltó, a 2,2 D-CAT motorhoz pedig hatfokozatú automata váltó társul. A benzinmotorhoz a kézi váltó helyett a fejlett Multidrive S váltó is választható, amelyet 7-fokozatú szekvenciális üzemmódba kapcsolva, akár a kormányra szerelt pillangókapcsolókkal is vezérelhet.
* Vegyes ciklusban. DPF-es 2,2 D-4D 150 motor (4WD) adata 6-fokozatú kézi váltóval.
§ Vegyes ciklusban. 2,0 Valvematic motor (4WD) adata 6-fokozatú kézi váltóval.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu