Verso - Tér és dinamizmus

Lendület, rugalmasság, család – egyetlen látványos formába csomagolva, amely már ránézésre is kalandra csábít.
A Toyota Easy Flat 7 rendszerével könnyen variálható 7-üléses családi autó elegáns új stílust hordoz, vezetése rendkívül kényelmes, és valamennyi utast még több komforttal kényeztet. Új Toyota Optimal Drive technológiánk is alapfelszereltség valamennyi motorváltozat esetén.

Az autózás élménye. Fedezze fel!

Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent
a kibocsátott CO2 mennyisége és a fogyasztás, anélkül hogy kompromisszumot kötöttünk volna a vezetési élmény terén. A kiváló aerodinamika, a
továbbfejlesztett kormánymű és az új felfüggesztés mind hozzájárultak a Verso sportos teljesítményéhez.

Akár az egész család utazik, akár csak Ön egyedül, merev karosszéria-szerkezetével és légzsákjaival a Verso mindig a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. Az úttartást segítő innovatív technológia szinte odaszögezi az autót az úthoz. Kiváló kényelem minden utas számára, ötletes kialakítás, dinamikus külső – és semmi kompromisszum a minőség vagy stílus terén.

A Toyota tartozékaival saját egyéniségét fejezheti ki. Ahogyan a Verso különböző életstílusokhoz alkalmazkodik, úgy a Verso tartozékcsomagjai is izgalmas dimenziókat nyitnak meg Ön előtt. Pontosan úgy, ahogyan szeretné.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu