Avensis - Erős, ki felemelkedik

Az Avensis a Toyota új generációjának nagykövete összegzi mindazt a kutató- és fejlesztőmunkát, amely a XXI. század kihívásaira kíván választ adni. Az Avensis nem csak kiszolgálja a vezetője igényeit, hanem elsőrangú vezetési élménnyel is megajándékozza.  Férfias. Magabiztos. Eredeti. Finoman futó vonalak rajzolják ki az Avensis agilis és erőteljes megjelenését, amely csak úgy vonzza a tekintetet.

Az Avensis belső tere csöndes magabiztosságot áraszt, ami a mindenhol jelen lévő és érezhető minőségből fakad. Határtalan kényelem fogadja ebben a megnyugtató környezetben. A kormánykerék mögött megtapasztalhatja a Toyota Optimal Drive innovatív rendszert, amely a teljesítményt csökkentett fogyasztással és alacsonyabb CO2-kibocsátással ötvözi. Az eredmény: kompromisszumoktól mentes vezetési élmény.
Tiszta, átható intelligencia. Ez az, amiben kiemelkedően teljesít az Avensis.

Passzív és aktív biztonságára nagy figyelmet szenteltek mérnökeink, ennek köszönhetően az EuroNCAP biztonsági tesztjein is jól teljesített az autó. Az új protokoll szerint nem csak a passzív biztonsági berendezéseket vizsgálták, hanem az aktív berendezések meglétét is. Az új Avensis-ben a VSC+ széria szereltség. A passzív biztonság vizsgálatánál kiemelkedő figyelem kíséri az ostorcsapás elleni védelmet, amely az Avensisnél az új aktív fejtámlák révén a legjobbak között szerepelt.

A 90%-os felnőtt védelem és a 86%-os gyermekvédelem és az aktív biztonság 86%-os értékelése a legjobb az új protokoll szerint vizsgált autók között.

Az Avensis olyan ötletes motor-, és váltómű-technológiákat vonultat fel, amelyekre csökkentett belső súrlódás, kompakt méret és alacsony tömeg,
valamint hatékonyabb égési folyamatok jellemzőek. Minden vállalkozásunk alapja a Toyota filozófiája – „Mindig optimalizálj!” –, s ez alól az Avensis benzin- és dízelmotorjai sem jelentenek kivételt. Az új Valvematic technológia az 1,6, az 1,8 és a 2,0 literes benzinmotorokban akár 20 százalékkal növeli a teljesítményt, és 15 százalékkal mérsékli a széndioxidkibocsátást. Az új, és továbbfinomított 2,0 és 2,2 literes D-4D dízelmotorokban a legmodernebb common rail dízeltechnológia működik, ami 8 százalékkal csökkenti a CO2-kibocsátást. A nagy nyomáson működő (2000 bar) piezoelektromos befecskendezők, a töltőlevegő-hűtő és a változó geometriájú turbófeltöltő révén optimális a teljesítmény, kedvező a fogyasztás és igazán csekély, akár csak 135 g/km-es is lehet a CO2-emisszió értéke.

A csúcsmodellben, a 2,2 D-CAT motorban a Toyota különleges emissziócsökkentő megoldása kapott helyet, amely egyszerre mérsékli a nitrogénoxidok
(NOx) és a koromrészecskék mennyiségét. Az Avensisbe modern hatfokozatú kézi, hatfokozatú automata, vagy Multidrive S váltóművet szerelünk attól függően, hogy Ön melyik motort választja. Az agilis Multidrive S garantálja, hogy a nyomaték mindig maximális, a fogyasztás kedvező legyen, illetve akár 8 százalékkal is csökkentheti az emissziót.

Az Avensis minden részletét a minőség érzete hatja át. A dinamikus külső formaterv megnyugtató, kényelmes belső teret rejt.

Egy Avensis, sok megoldás, könnyű választások. A tartozékokat és a csomagokat a Toyota kifejezetten az Avensishez tervezte. A kiváló ár-érték arányt képviselő csomagokkal autóját a saját életstílusához alakíthatja.

Új Toyota Avensis tesztvezetés

Toyota Értékőr

Hírek, érdekességek

Szolgáltatások

Salgótarjánban

Kakuk Autóház Kft. - Toyota Salgótarján

3100 Salgótarján, Füleki út 152.
Telefon: (32) 520-640
Fax: (32) 511-400

Gyöngyösön

Balla Euro Kft. - Toyota Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.
Telefon: (37) 503-503
www.toyotagyongyos.hu